Reklamacije

Prilikom preuzimanja narudžbine od strane kurira kupac je dužan da obavi vizualni pregled paketa. Ukoliko je paket na bilo koji način oštećen,kupac je dužan da odbije paket i obavesti nas putem telefona ili na odgovarajućoj mejl adresi. U slučaju da proizvod nije fizički oštećen a ne funkcioniše adekvatno iz bilo kog razloga kontakritrajte nas kako bismo utvrdili razlog, dogovorili oko vraćanja pošiljke i potvrdili reklamaciju.

Elgo elektronik ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, pogrešno kupljenje proizvode ili bilo koje druge greške koje se odnose na vaše postupke prilikom kupovine na veb-sajtu. Takodje, u koliko se nakon pregledanog proizvoda od strane stručnih ljudi utvrdi da je do kvara došlo usled nestručnosti prilikom korisćenja Elgo Elektronik ima pravo da odbije reklamaciju.

Kupac ima pravo da u prvih 14 dana od kupovine proizvoda bez obrazloženja vrati robu na istu adresu odakle je poslata i zahteva povratak novca. U tom slučaju sve troškove snosi kupac. Vraćena roba mora biti u originalnom pakovanju bez fizičkih i mehaničkih oštećenja. U suprotnom reklamacija neće biti prihvaćena.

Ne snosimo odgovorinost za štete nastale prilikom transporta robe!

 

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcije društvenih medija i analiziranja saobraćaja u skladu sa Politikom o kolačićima